Constantly Chasing Daphne

Agnete Bertram

11th January to 31st January 2014

Opening 10th January 2014, 5 - 7pm

Rummet blødgøres, væggene opløses og omdannes til de silkebløde flader, fra  silkelarvens skjul i puppen – Du ved, lige inden fuglen flyver fra reden …eller sommerfuglen. Udstillingen udspringer af forvandling. Det er koldt og fuglende er på træk. Jeg går og tænker at jeg ønsker dit selskab; tale om lidt af hvert: hverdag – Starter på Vesterfælledvej 63 (lige her hvor jeg befinder mig nu), vi bevæger os sammen, ud i byen, du og jeg. Hvilken dag passer dig? Skriv en besked på syvogtyve treogtredive femoghalvtreds niogfirs og byd ind – jeg indbyder dig! Jeg bryder gerne isen så talen kan flyde og vi flyder med..!

For mere information kan du besøge kunstnerens hjemmeside: www.agnetebertram.com