På den anden side 4 – It Had to Be Murder

Jacob Borges

01 August - 31 August 2012

Finissage 29th August 5-8 pm

Press Release

Curiosity is natural to the soul of man and interesting objects have a powerful influence on our affections.

Daniel Boone

 

It Had to Be Murder er navnet på en novelle fra 1942 af den amerikanske forfatter, Cornell Woolrich. I 1954 blev den filmatiseret af Alfred Hitchcock under det mere velkendte navn Rear Window. James Stewart spiller i filmen en fotojournalist der, pga. et brækket ben er tvunget til at tilbringe al sin tid foran vinduet i en kørestol. Kedsomheden driver ham til en nærmest sygelig iagttagelse af hvad, der foregår i bygningen overfor.

I udstillingsrummet står en forladt kørestol med tilhørende kikkert. Fokus er rettet mod området overfor NLHspace.

På den anden side er en udstillingsrække, der gennem fire udstillinger vil skabe dialog om byfornyelsen på Carlsberg-området. Det er en kunstnerisk undersøgelse, der forsøger at iværksætte og visualisere de tanker, der kan opstå, når man står overfor byens konstante udvikling.

Udstillingen kurateres af Louise Lassen Iversen og støttes af Københavns Billedkunstudvalg samt Vesterbro Lokaludvalg.