Global Lokalitet 1

Malene Nors Tardrup

22 January - 11 February 2011

Opening 21 January, 5 - 8 pm

Global Lokalitet is curated by Suada Demirovic

Press Release

Global Lokalitet består af fem udstillinger, med fem samtidskunstnere fra både ind- og udland. Udstillingsrækken fandt sted i perioden januar til juni 2011.

Malene Nors Tardrups arbejder med fotografi som hovedmedie. Hendes undersøgelser tager udgangspunkt i spørgsmål som vedrører fotografiet. Spørgsmål som ”virkelighedsbegrebet” i fotografiet bruges som en slags katalysator for at undersøge private og offentlige rum samt fortællinger. Undersøgelserne tager afsæt i hverdagen; det nære, det simple, og trivielle, hvor det underfundige, det modsætningsfyldte og mystiske opstår. Værket i NLHspace er udarbejdet stedspecifikt og forholder sig til idéen samt iscenesættelsen af det andet, det fremmede gennem en genkendelig ramme.

Malene Nors Tardrup er uddannet fra Glasgow (Glasgow School of Art) og er på nuværende tidspunkt ved at færdiggøre sin MA i Kunstteori. Hun har bl.a. udstillet på Overgaden – Institut for Samtidskunst og deltaget i gruppeudstillinger i Beograd, Seoul Helsinki og Paris.

Global lokalitet blev støttet af Vesterbro Lokaludvalg & Københavns Billedkunstudvalg

Text by Suada Demirovic