Decadence

David Lander & Stathis Tsemberlidis

9 April - 2 May 2010

Decadence Kollektivet prœsenterer:
Zine, Comix -og kunstnerpublikationer i NLHspace

9 April – 2 Maj 2010: udstilling fra gaden døgnet rundt
Udstillingsrummet som arbejdsrum: fra gaden vil man kunne se kunstnernes arbejdsprocess fra tilblivelsen af tegningen til indbinding i bogform. Beskueren på gaden kan opleve tegneseriefragmenter, som man kan komme tilbage og se en fortsœttelse på. Tegningens tilblivelse opleves kontinuerligt eller fragmentarisk på grœnsen af det offentlige rum.
2 Maj 2010: velkommen indenfor i NLHspace
12.00-22.00: bogmesse: zines, tegneserier og kunstner- publikationer. Københavnske kunstnere inviteres til at medbringe og fremvise deres egne publikationer. Det er en mulighed for at mødes, udveksle erfaringer, få inspiration til at lave nye alternative publikationer. Der skabes en platform, som desuden gør det muligt for offentligheden at opleve publikationer, som man ikke ellers har adgang til. Arrangementet er gratis for alle.
21.00: Decadence Kollektivet opfører en audio/visual performance.

Stathis Tsemberlidis og David Lander har siden 2003 stået bag det uafhœngige tegneserie kollektiv ’Decadence’.
’Decadence’ udgiver alternative tegneserie-antologier, hvortil tegnere inviteres til at bidrage. Lander og Tsemberlidis mødtes på Kingston University i London i 2002, hvor de begge studerede (Ma) Animation. De udgiver, udover de internationale kollektive tegneserie-antologier, deres egne solo tegneserier, som beskrives som hård science-fiction, der undersøger ideer omkring fremtiden, økologi, krig og underbevidsted.
Decadence Kollektivet har udstillet i flere sammenhœng som spœnder fra ’Comica Comiket’ på Institute of Contemporary Art i London til ’Alternative Press fairs’ organiseret af en gruppe, som har målet at promovere undergrunds tegneserier, zines og kunstner publikationer i England.

www.decadencecomics.com