Et Andet Rum 3

Stine Marie Jacobsen

7 - 27 november 2009

Opening 6 November, 5 - 8 pm

Et Andet Rum is curated by Nanna Lysholt-Hansen

Press Release

Nanna Lysholt Hansen, som har udstillingsstedet NLHspace, fortalte mig
at hendes udlejer havde foreslået hende at male en hvid info kasse,
der skulle hænge på muren ved siden af udstillingsrummet murstensfarvet,
sådan at den ikke ville være så tydelig og ødelægge facaden.

NLHspace vil være camoufleret i perioden 7-27 November 2009.
(Stine Marie Jacobsen)

Stine Marie Jacobsens værk til NLHspace er en direkte kommentar til den givne udstillingskontekst. Camouflageindgrebet på NHLspace omhandler spørgsmål omkring synlighed af kunstprojekters bagvedliggende struktur og identitet på kanten af det offentlige rum: facaden.

www.stinemariejacobsen.com

’Et andet rum’ er en rœkke af fire forskellige udstillinger i NLHspace fra september til december 2009. Jacob Jessen, Anders Bojen & Kristoffer Ørum, Stine Marie Jacobsen, Johanna Domke udarbejder hvert et nyt vœrk, der installeres i NLHspace og udstilles i 3 uger. ’Et andet rum’ tœnkes som et rum i gaderummet, og udstillingerne skal kunne opleves af forbipasserende på gaden. Således vil kunstnerne undersøge betydningen af det stedsspecifikke kunstværk på kanten af det offentlige rum.

NLHspace definerer sig selv som et altid åbent /altid lukket kunstrum, – forstået på den måde at rummet (en tidligere forretning, med et stort vindue mod gaden) er aflukket men samtidig synligt døgnet rundt.

Kurateret af Nanna Lysholt-Hansen
Udstillingen er støttet af Vesterbro Lokaludvalg