Conceptual Prisoner – Fanget af konceptet

Bjørn Ignatius Øckenholt

1 - 5 February 2009

Performance 8 - 10 pm

Press Release

Der sidder en nøgen mand og strikker i et vindue på Vesterbro.
Eller, der sidder en mand iført underbukser og stiletter og strikker på en fangedragt i udstillingslokalet NLHspace på Vestrefælledvej 63 i København. Det er i dagene 1. til og med 5. februar at denne Bjørn Ignatius Øckenholts performance Conceptual prisoner – Fanget af konceptet løber af stablen. Hver aften mellem kl.20 og 22 indtager han sin plads i dette umiddelbart enkle scenarie og strikker løs. Mere og andet sker der ikke, men billedet er fordi eller til trods sin umiddelbare enkelhed åbent for en hel del tolkning. Det intime er her sat til skue på en måde der stort set kun kendes fra Red light district, og dog er der ikke noget til salg. Maskulinitet og femininitet er sammensat på en måde der forråder entydigheden og det rå i tableauet er lydløst i vintermørket.

www.stregeriluften.dk