Honey I’m Home

Nanna Lysholt-Hansen

1 - 25 September 2008

Opening 5 September, 6 - 8 pm

VIdeo screening/performance 6 & 7 September, 6 - 8 pm

Press Release

NLHspace er tomt bortset fra en stuelampe, som er timet til at slukke og tœnde i interval. Lampen belyser rummet og et stort fotografi med titlen ‘vase’, som hœnger på bagvœggen ovenover en åbentstående gulv-lem. Fotografiet forestiller en krop som svæver eller hænger i et hjemligt interior.

I Nanna Lysholt-Hansen performantive vœrker bliver kroppen nærmest til et objekt, som fremtræder i hverdagsrum på lige fod og i samspil med de omkringværende hverdagsgenstande.

I arbejdet ligger en undersøgelse af ‘vœren’ i kroppen i rummet over tid og overgange mellem at blive et objekt eller et subjekt for eget og andres blik.

I forbindelse med Copenhagen Contemporary Art Weekend vil man i NLHspace kunne opleve en live performance, som involverer videoværket ‘Chair’ – en performance for kamera optaget i samme rum som fotografiet ‘Vase’ – samt live-stream video performance i kælderen under NLHspace.

www.nannalysholt.dk