Melting Figure

Nanna Lysholt-Hansen

30 - 31 January 2012

Press Release

As part of her project ‘Melting Figure’ Nanna Lysholt-Hansen holds an open performance workshop.

The workshop will examine the body in relation to the surrounding space and the durational gaze on the body. We will look at the body in relation to gravity, the ‘fall’ and time/duration. Everyday objects will be used in the process of creating a loose choreography.

Som led i projektet ‘Melting Figure’ afholder billedkunstneren Nanna Lysholt-Hansen en performance workshop.

Workshoppen indebærer undersøgelser af kroppen i forhold til det omgivende rum og blikket på kroppen over tid. Vi vil se på kroppen i forhold til tyngdekraften, fald og tid/varighed. Hverdagsgenstande vil tages i brug og indgå i løse koreografier.

www.nannalysholt.dk